«Boxfilm Community»

«Boxfilm Community»

Το Boxfilm είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο Website με πλούσιο και ενεργό υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services WORLDBYTEZ.
Διαβάστε περισσότερα

The best Direct Download

Το Worldbytez είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένος filehosting με πλούσιο και ενεργό υλικό, Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services WORLDBYTEZ.
Διαβάστε περισσότερα

Music Movies Games Books Apps

Το Boxfilm είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο site με πλούσιο και ενεργό υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services WORLDBYTEZ.
Διαβάστε περισσότερα

Ask question

Ρωτήστε και λάβετε απαντήσεις από την κοινότητά μας

Απάντηση

Απαντήστε στις ερωτήσεις για το θέμα σας

Επικοινωνήστε

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Νέες δημοσιεύσεις Νέα θέματα Περισσότερες απαντήσεις Hot Θέματα Κορυφαία βαθμολογία

Αναρτήσεις μελών
Χρήστες
Μηνύματα

Δράση Περιπέτεια The Sinking Of The Laconia (2011) - Complete

BOX NET

DESIGN-BOX
Μέλος του προσωπικού
✭✭✭ Administrator ✭✭✭
✭✭✭ Moderator ✭✭✭
21 Ιούλιος 2019
308
19
18
Awards
0
35ip0t1.jpgΕίδος: History | Drama
Σκηνοθέτης: Uwe Janson
Ηθοποιοί: Andrew Buchan, Ken Duken, Franka Potente
imdb : www.imdb.com/title/tt1504261/
Yπότιτλοι: Eλληνικοί Ξεχωριστοί

Στα μέσα του 1942 οι επιτυχίες των δυνάμεων του Άξονα έχουν φτάσει στο απόγειό τους. Στην μάχη του Ατλαντικού τα γερμανικά υποβρύχια έχουν επιφέρει τεράστιες απώλειες στην εμπορική ναυτιλία των συμμάχων. To RMS Λακωνία ξεκίνησε το ταξίδι του από το Σουέζ της Αιγύπτου με κατεύθυνση την Μεγάλη Βρετανία. Στο ταξίδι του μεταφέρει, 463 αξιωματικούς και πλήρωμα, 80 πολίτες μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά, 286 Βρετανούς στρατιωτικούς, 1.793 Ιταλούς αιχμαλώτους πολέμου καθώς και 103 ελεύθερους Πολωνούς για την φύλαξη των Ιταλών αιχμαλώτων. Σύνολο 2.725 ψυχές. Το Λακωνία ταξιδεύει μόνο του, χωρίς συνοδεία πολεμικών πλοίων, εύκολο θήραμα για τα γερμανικά υποβρύχια… Το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 1942 και ενώ πλέει 500 μίλια ανοιχτά της Δυτικής Αφρικής, δυτικά του Φρίταουν, γίνεται αντιληπτό από το U-156 με κυβερνήτη τον Πλωτάρχη Βέρνερ Χάρτενστεϊν. Το ίδιο βράδυ το U-156 θα βυθίσει το Λακωνία… Οι εντολές που έχουν οι κυβερνήτες των Γερμανικών υποβρυχίων είναι να αιχμαλωτίζουν τον Καπετάνιο και τους αξιωματικούς με σκοπό να συλλέγουν πολύτιμες[media]

logonew.png

LOBI.GR PREMIUM KEYS GREEKDDL

Kρυφό περιεχόμενο είναι διαθέσιμο για εγγεγραμμένους χρήστες!
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Μπλουζα Κάτω μέρος