«Boxfilm Community»

«Boxfilm Community»

Το Boxfilm είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο Website με πλούσιο και ενεργό υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services WORLDBYTEZ.
Διαβάστε περισσότερα

The best Direct Download

Το Worldbytez είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένος filehosting με πλούσιο και ενεργό υλικό, Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services WORLDBYTEZ.
Διαβάστε περισσότερα

Music Movies Games Books Apps

Το Boxfilm είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο site με πλούσιο και ενεργό υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services WORLDBYTEZ.
Διαβάστε περισσότερα

Ask question

Ρωτήστε και λάβετε απαντήσεις από την κοινότητά μας

Απάντηση

Απαντήστε στις ερωτήσεις για το θέμα σας

Επικοινωνήστε

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Ντοκυμαντέρ Τα Θαύματα του Σύμπαντος (2011) 720p DSR Rip x264

BOX NET

DESIGN-BOX
Μέλος του προσωπικού
✭✭✭ Administrator ✭✭✭
✭✭✭ Moderator ✭✭✭
21 Ιούλιος 2019
326
19
18
Awards
0
1564295818-U5.jpg


Ο φυσικός Brian Cox συζητά διάφορες πτυχές του σύμπαντος, που χαρακτηρίζουν ένα "θαύμα" που σχετίζεται με κάθε θέμα που παρουσιάζεται στη σειρά. Μεταξύ των θεμάτων που καλύπτονται είναι η φύση του χρόνου, η σχέση των ανθρώπων με τους κύκλους ζωής των αστεριών και η επίδραση της βαρύτητας σε ολόκληρο το σύμπαν.

Επεισόδιο: Πεπρωμένο.
Ο καθηγητής Μπράιαν Κοξ προσπαθεί να κατανοήσει την έννοια του χρόνου και τον ρόλο που διαδραματίζει στη δημιουργία του σύμπαντος και του ανθρώπου.

Επεισόδιο: Κοσμική σκόνη.
Ο Μπράιαν αποκαλύπτει γιατί η καταγωγή μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κύκλο ζωής των αστεριών, και παρευρίσκεται σε ινδουιστική αποτέφρωση στο Νεπάλ.

Επεισόδιο: Πτώση.
Ο Μπράιαν βιώνει την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας καθώς ερευνά τη δύναμη της βαρύτητας και διαπιστώνει πώς αυτή μπορεί να ερμηνεύσει μερικά από τα θαύματα του σύμπαντος.

Επεισόδιο: Αγγελειοφόροι.
Από τα απολιθώματα που βρίσκουμε στο Μπέρτζις Σέιλ μέχρι τους κόκκους της άμμου στην γηραιότερη έρημο του κόσμου, ο Μπράιαν εξηγεί γιατί το φως μας βοηθά να κατανοήσουμε το σύμπαν.

1557682725-U5.png


1564295845-U5.jpg1557682885-U5.png1557682637-U5.png


1557682764-U5.pngKρυφό περιεχόμενο είναι διαθέσιμο για εγγεγραμμένους χρήστες!
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Μπλουζα Κάτω μέρος